hren

Jučer su policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom kod kojeg su u Kaštelima pronašli drogu.

Naime, u sklopu istraživanja je obavljena pretraga obiteljskog stana i drugih prostorija koje koristi u Kaštelima kada je pronađeno i oduzeto jedna pvc vrećica marihuane ukupne mase  868 g te trinaest stabljika „cannabis sativa“ tipa droge marihuana visine od 100 do 130cm. Nadalje, policijski službenici ove Službe proveli su kriminalističko istraživanje i nad 42-godišnjakom kod kojeg su pretragom obiteljske kuće koju koristi u Kaštelima pronašli i oduzeli 750 g marihuane i jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje. Protiv obojice je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl.190. st. 2. Kaznenog zakona.

Razbojništvo

Sinoć oko 20.20 sati u Kaštel Novom, u kladionici je ušao maskirani muškarac i prijeteći pištoljem od djelatnice otuđio novac nakon čega je pobjegao. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij