hren

PROMET SE TIM DIJELOM ODVIJA USPORENO
Na Cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu iznad bivšeg Jugovinila danas oko 17.20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više automobila. Jedna osoba je prevezena u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći te je osoba preminula, javlja splitska policija. Zbog prometne, tim dijelom ceste se vozi usporeno, a promet regulira policija.

- U prometnoj nesreći su sudjelovala četiri vozila, od kojih je jedno bilo parkirano. Jedan osoba je prevezena na pružanje liječničke pomoći i još uvijek nemamo povratnu informaciju o težini ozljeda te osobe. Obavljamo očevid nakon kojeg će se utvrditi kako je došlo do prometne nesreće – kazala je Sanja Nazlić iz splitske policije te je naknadno poslana obavijest kako je osoba kojoj se pružala liječnička pomoć preminula.

Kako neslužbeno doznajemo, tijekom vožnje jednom od vozača je pozlilo te je uslijed toga došlo do nekontroliranog kretanja njegovog automobila. Pri takvoj vožnji, vozač je automobilom oštetio druga dva automobila koja su sudjelovala u prometu i jedno parkirano vozilo.
Osim vozača kojem je pozlilo tijekom vožnje, nitko drugi od sudionika u prometnoj nije odvezen na pružanje liječničku pomoć.

Foto: čitatelj


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij