hren
 

Policijski službenici PP Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom kod kojega je prethodno na području Kaštela pronađen i oduzet 26,1 gram marihuane,3,6 grama droge speed i 10 tableta  droge ectasy. Zbog  sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv njega je nadležnom  državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Očevid požara u Kaštelima

Dovršen je očevid   požara koji je izbio 28.kolovoza  u  prostorijama pogona poduzeća u Kaštel Novom. Utvrđena  je sumnja da je uzrok požara tehnički kvar, a  počinjena je veća materijalna šteta čiji iznos će se naknadno točno utvrdit.

Nadalje, obavljen je očevid požara koji je 29. kolovoza  izbio  na  parkiranom  osobnom vozilu  u Kaštel Starom. Utvrđena je sumnja da je uzrok požara tehnički kvar, a materijalna šteta se cijeni na oko 5 tisuća kuna.

Rezultati pojačanog nadzora prometa

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti  u prometu. Evidentirano je ukupno 530 prekršaja od čega izdvajamo 36 za alkohol, 111 za prekoračenje  brzine, 129 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 32 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 6 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 11 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo i 2 prekršaja zbog zabrane upravljanja. Evidentirano je 30 prometne nesreća od kojih 13 s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže, a sedam osoba je lakše ozlijeđeno.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij