hren

Uznemiravajuće snimke premlaćivanja i psihičkog zlostavljanja mladića iz Kaštela, koja se već na veliko širi i na društvenim mrežama stigla je i u našu redakciju. Događaj je prijavljen policiji i provodi se kriminalističko istraživanje, potvrdili su iz policije.

- Imamo u posjedu snimke, pregledali smo sadržaj i provodimo kriminalističko istraživanje u ovim trenucima – kazala nam je Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske i dodala kako će javnost  biti detaljno obaviještena o detaljima ovog slučaja nakon kriminalističkog istraživanja.

Iako iz policije još uvijek, s obzirom da je postupak u tijeku, nisu u mogućnosti govoriti o imenima zlostavljača, do naše redakcije su stigla imena da je riječ o maloljetnom M. P. i Brunu Kelamu iz Kaštela.

Kako je Kelam član Boksačkog kluba Leonid u Kaštel Starom, klub se preko facebooka oglasio odmah nakon pojave snimke  te su objavili kako je Kelam sada već bivši njihov član, s obzirom na događaj sa snimke te da je ovo, kako kažu, automatsko upozorenje za sve članove kluba da ne trpe nasilje i osuđuju ga.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij