hren

Da posao komunalnih redara nije niti malo jednostavan te da uvijek nosi dozu rizika, pokazuje nam i primjer koji se ovog utorka dogodio u Kaštel Gomilici, pri čemu je intervenirala i policija.

Dvojica komunalnih redara kaštelanskog komunalnog redarstva, u skladu sa Zakonom o građevinskoj inspekciji, u utorak su izašli na teren u ulicu Cesta dr. Franje Tuđmana u Kaštel Gomilici, kako bi utvrdili stanje određenih građevinskih radova.

Iako imaju zakonske ovlasti ulaska na privatno zemljište, za sada neimenovana muška osoba ulaz im je zapriječila uz verbalni i fizički napad, pri čemu je oštećen mobitel jednog od komunalnih redara.

Komunalni redari o napadu su izvijestili policijske službenike, koji su izašli na teren te izvršili očevid, no konkretni detalji cijelog događaja znati će se nakon završenog kriminalnog istraživanja.

- Policijski službenici Policijske postaje Kaštela zaprimili su prijavu dvoje komunalnih redara da su napadnuti verbalno i fizički, te im je upućena prijetnja prilikom postupanja u Kašteli Gomilici, u ulici Cesta dr. Franje Tuđmana, od za sada nepoznate osobe kojom prilikom im je oštećen mobitel. Izvršen je očevid te je u tijeku kriminalističko istraživanje – kazala je Antonela Lolić iz PU Splitsko-dalmatinske.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij