CIJELI POPIS NEDJELA
Policijski službenici u noći između subote i nedjelje, u 00.30 sati, u tijeku policijske blokade zbog razbojništva na obližnjoj benzinskoj crpki, u mjestu Konjsko uhitili su trojicu muškaraca, za koje postoji osnovana sumnja da su sudjelovali u tom razbojništvu, kao i u nizu drugih kaznenih djela, između ostalog i pljački jedne trgovine u Kaštelima, prije nešto više od godinu dana.

Policija je te noći primila dojavu o pljački benzinske postaje na cesti  A1 na Blacama, u kojoj su trojica muškaraca pod oružanom prijetnjom djelatniku, otuđila oko 10.000 kuna.

- Odmah po dojavi policjski službenici proveli su prometnu blokadu, pri čemu su zaustavili osobno vozilo u kojem su se nalazila četiri muškarca. Među njima i trojica osumnjičenih za prethodnu pljačku – kazali su u PUSD, naglasivši da su policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PP Kaštela i PP Solin potom su dovršili kriminalističko istraživanje nad jednim 21-godišnjakom i dvojicom 27-godišnjaka, koji su zatim, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzoniku.

U tijeku kriminalističkog istraživanja utvrđena je i osnovana sumnja da je 21-godišnjak tijekom ožujka prošle godine počinio tri kaznena djela razbojništva i dva kaznena djela razbojništva u pokušaju. Kako se navodi ulazio je u trgovine na području Solina, Klisa i Kaštela sa satarom u ruci i uz prijetnje otuđio više tisuća kuna.
Među trgovinama koje su oštećene u njegovom „pohodu“ je i jedna od trgovina u Kaštel Sućurcu, u kojoj je nešto prije 20 sati, 18. ožujka prošle godine, otuđio 3.000 kuna.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij