hren

NAJNOVIJE! Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara na svom facebooku večeras je objavio: "Ovo je desetljećima nezabilježen čin koji je potresao sve stanovnike našeg grada. Hvala policiji na brzom djelovanju i informiranju. Počinitelj je uhićen i to je u ovom trenutku najvažnije. Policija će uskoro izaći sa svim informacijama te će rasvijetliti cijeli slučaj".

RANIJE:
U ugostiteljskom objektu na području Skalica uhićena je nešto nakon 18 sati i druga osoba koja se dovodi u vezu sa trostrukim ubojstvom u Splitu. Kako se neslužbeno doznaje ubojica je uhićen, međutim, treba pričekati službeno policijsko priopćenje.

Kako javlja reporter N1 televizije Hari Kočić, policija je uhitila osobu za koju se sumnja da je odgovorna za ubojstvo tri osobe u Splitu. Kasnije se doznaje kako uhićena osoba nije ubojica, a građani Splita pozivaju se na oprez.

Lokalni splitski mediji pak prenose da osumnjičenika upravo vode u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Podsjetimo, Split je oko 15 sati uznemirila rafalna paljba. Ispostavilo se da su u njoj dvije osobe ubijene, a jedna ranjena.

Pucnjava se dogodila u blizini crkve svetog Frane. Splitska policija potvrdila je Radio Dalmaciji da je na Šperunu ubijena jedna osoba, a da je jedna osoba teško ozlijeđena.

Nekoliko minuta nakon toga u neposrednoj blizini smrtno je stradala još jedna osoba, a treća osoba koja je bila ranjena preminula je kasnije u splitskoj bolnici.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij