Od ponedjeljka policija Marija Peragu (31) iz Kaštel Lukšića ima ovlast uhititi, jer je uz potragu objavljena takva mjera.
- Za nas je trenutačno najbitnije da smo pronašli svih pet vozila, a za sada još uvijek utvrđujemo tko je sve iz rent-a-cara 'Uni rent' umiješan u prodaju vozila.

Marijo Peraga s njima nije imao nikakav ugovor za prodaju automobila, nego samo za pranje - kazao je jučer novinarima Ivan Vržina, voditelj Odsjeka za nadzor organiziranog kriminaliteta.

Policija je potvrdila da je Peraga do sada za "Uni rent" prodao nekoliko vozila. Bivši policajac Zoran Ðuzel kazneno je prijavio Marija Peragu za prijevaru, jer je ostao bez forda focusa.

Policiji je rekao da se s Peragom poznaje iz praonice "Dalmatino", gdje je prao vozilo. Jednom mu je prilikom kazao da želi kupiti auto, a Marijo mu je odgovorio da će mu ga prodati povoljnije ako mu pomogne u prodaji drugih automobila. Tako je i počeo njihov "posao".

Isključuju svaku mogućnost da je Tina Božin protiv svoje volje s Marijom Peragom. - Tina je očito dobrovoljno s njim. Doživljava ga kao svog Romea - zaključio je Vržina.

U međuvremenu Peragini poznanici spominju kako bi on mogao pobjeći i u Srbiju, kamo je u posljednje vrijeme znao poslovno putovati.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada