hren

Splićanka Tina Božin (25), za kojom su posljednjih šest dana tragali svi policajci u državi, javila se danas svom ocu Jošku Božinu sa skijanja na Bledu u Sloveniji i najavila povratak u Hrvatsku. Tako nam je potvrdila glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević-Gudelj. Tina se javila ocu s Bleda i pojasnila kako su imali problema tijekom puta s Fiatom Puntom, no da je sada sve u redu i da kreću prema Zagrebu, odakle će se potom uputiti za Split.

Zlatko Mehun, glasnogovornik MUP-a, kazao je da su o nestalom paru obaviješteni svi granični prijelazi, a do sinoć u 20 sati nisu se pojavili na hrvatskoj granici. Danas je mariborski dnevni list “Večer” objavio opširnu reportažu o nestalom paru.

Posljednji se put javili sa Sljemena

Tina Božin i njezin zaručnik Mario Peraga (31) posljednji su se put javili roditeljima u petak, 6. siječnja, sa Sljemena, i nakon što su najavili skori povratak kući izgubio im se svaki trag. Marijev otac, Duško Peraga,  tijekom četvrtka se nije čuo sa svojim sinom, no obitelj Peraga je od prvog dana vjerovala kako nema razloga za zabrinutost te da se zaljubljeni par negdje nastavio zabavljati.

Zamjerao je Duško Tininom ocu Jošku što je obavijestio policiju, a tako i alarmirao cijelu hrvatsku javnost koja je šest dana strahovala za život mladog para. Ispostavilo se, međutim, da su se Tina i Mario cijelo vrijeme bezbrižno skijali na Bledu, a tako se pokazala točnom i naša informacija da je u nedjelju nakratko zabilježen signal Peragina mobitela u Sloveniji.

Dočekat će ih policajci

Ovaj put se nadamo uspješnom povratku mladog para, koji je digao na noge cijelu hrvatsku javnost. Dok se istraživao njihov nestanak, na vidjelo su izašle razne kriminalne radnje Marija Perage zbog kojih se špekuliralo da su ljubavnici možda u bijegu.

Marija Peragu će nakon dolaska u Hrvatsku najvjerojatnije dočekati policajci, a nakon uhićenja i kriminalistička obrada vezana uz nestanak niza skupocjenih automobila vrijednih gotovo milijun kuna. Ford Focus rent-a-cara tvrtke Dignitas d.o.o., koji Peraga nije vratio na vrijeme, nađen je 9. siječnja, a dan kasnije na području Imotskog nađen je i skupocjeni BMW, a vozio ga je državljanin BiH.

Izvor: Jutarnji.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij