hren

Prvi sati srijede bili su umalo kobni za Ivana Stipicu (29) zvanog Cigo kojega je kuhinjskim nožem u lijevu stranu prsišta ubo Željko Selak (27) zvani Žežija iz Kaštel Novog. Mladić je na sreću prošao samo s lakšim tjelesnim ozljedama i nakon pružanja pomoći u splitskoj bolnici pušten je na kućnu njegu.

Kaštelanska policija je osumnjičenog Selaka uhitila desetak sati nakon događaja, te privela u postaju na kriminalističku obradu.

Događaj se zbio u srijedu,oko jedan sat, u Kaštel Štafili-ću na adresi Nehajski put gdje su se Stipica i Selak zajedno s Davorom Veljačom (31) iz Kaštel Starog nalazili na večeri u stanu kod prijatelja Dragana Npvakovića (27).

Još se uvijek ne zna točan povod svađe, no kako nam je sam Novaković rekao, nakon što im je spremio pečene lignje i dobro vino gledali su televiziju i novosti o generalu Anti Gotovini. — Nisam točno vidio kako je započela svađa jer sam zaspao na kauču. I moj otac je spavao.

Kada sam čuo da se na terasi pred stanom svađaju i lome mi stolice, izišao sam i upozorio ih da će mi polomiti to malo barake u kojoj živim. Razdvojio sam ih i Zežiju uzeo nož i istjerao ga iz stana Otišao je svojim skuterom.

Stipica nije bio puno ranjen, nije krvario, spasila gaje valjda debela jakna - priča nam Novaković. Priznaje da je policiji sam predao 15 centimetara dug kuhinjski nož kojim je ispod pazuha lijeve ruke ozlijeđen Stipica, inače bivši pripadnik IV. gardijske brigade.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij