hren

Na dnu stepenica svoje kuće u Kaštel Lukšiću u srijedu oko 18 sati u besvjesnom je stanju, s teškim tjelesnim ozljedama glave opasnim za život, pronađen M.V. (64), kojega je gotovo do smrti premlatila za sada nepoznata, najvjerojatnije muška osoba.
Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđenog je pronašla obiteljska prijateljica koja je kod njega došla posuditi pilu.

Susjedi, koji su željeli ostati anonimni, ispričali su nam da se on, koliko znaju, prije nekoliko godina rastao od supruge s kojom ima dva odrasla sina u Njemačkoj.

— On se vratio iz Njemačke prije nekoliko godina. Jedno je vrijeme kod njega živio jedan mladić, no u posljednje vrijeme je živio s drugim mladim muškarcem. Nikada s njime nismo imali problema, osim što je u večernjim satima u njegovoj kući uvijek treštala glazba, očigledno su radili zabave — kazuje susjeda pretučenog. Također dodaje kako se govori da je M.V., kad je pronađen, bio samo u čipkastim gaćicama. I u Kliničkoj bolnici Split, neslužbeno doznajemo, primljen je samo u čipkastim gaćicama.

Kuća pretučenog M.V., očigledno je, novijeg je datuma i doima se vrlo luksuznom, barem izvana, što daje naslutiti da se radi o imućnom čovjeku. Nakon što je pronađen u besvjesnom stanju, odvezen je u KB Firule, gdje je operiran i smješten na Odjel jedinice intenzivnog liječenja.

M.V. je, navodno, posljednji put viđen u srijedu oko 13 sati u Kaštel Lukšiću u društvu mlađe muške osobe. Policija traga za počiniteljem ovog pokušaja ubojstva.

Izvor: Slobodna Dalmacija 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij