centar

I ove godine polaznici Centara izvrsnosti matematike, novih tehnologija i informatike te prirodoslovlja, zadnju radnu subotu u školskoj godini obilježit će Projektnim danom koji će se održati u subotu, 9. travnja u III. gimnaziji/ Prirodoslovnoj školi u Splitu.

Prilika je to da učenici izlože svoje radove koje su marljivo kreirali svih 12 subota u godini, a događaj je otvoren za javnost.

„Ovo je prilika da naši polaznici jedni s drugima, svojim roditeljima, nastavnicima, kolegama i svima zainteresiranima podijele komadić iskustava koje su prikupljali tijekom godine. Za sve koje zanima što se to događa u programima CI SDŽ, naši polaznici pripremili su prezentacije, plakate, projekte, kvizove i igre, a spremni su odgovarati i na sva pitanja“, kazao je Ivica Zelić, ravnatelj Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije.

Pozivaju se svi ponosni roditelji, rodbina i prijatelji te znatiželjni potencijalni polaznici, kao i svi oni koji žele vidjeti nešto drugačije, pozitivno i kreativno da se pridruže Projektnom danu.

Polaznici će svoje radove izložiti u atriju III. gimnazije/Prirodoslovne škole Split, od 10 do 12 sati. Budući da uskoro kreću testiranja za nove polaznike Centara izvrsnosti u školskoj godini 2022./2023., ovo je idealna prilika za upoznavanje s aktivnostima Centra izvrsnosti.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno