vino split

PRILIKA ZA DRUŽENJE HORECA SEKTORA, NOVA ZNANJA I POSLOVNA POVEZIVANJA
Osnivač Wine EnoGASTRO Vip Evenata, Dantes Begić sa svojim timom odlučio je upravo u Zadru, u Falkensteiner Hotel&Spa ladera, 15. ožujka otvoriti vrata nizu susreta na kojima će se za posjetitelje iz ugostiteljskog sektora ali i široj publici održati raznovrsne edukativne radionice s ciljem da se pomogne turističkim djelatnicima koji žele podići kvalitetu svoje usluge. Također zahvaljujući mnogim susretima i radionicama omogućit će se povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom. 

Nakon Zadra Dantes event seli u Split te će 17 ožujka u sklopu hotela Amphora kroz radionice predstaviti proizvođače, vinare i restorane i sa splitskoga područja.

Osim radionica na kojima gostuju stručni govornici poput Renata Todesce, Mire Šemić, Jure Andrijaševića, Manuele Plohl, Siniše Koceića, Manuele Maras i mnogih drugih, posjetitelji će imati priliku upoznati dalmatinske regije i sve što nam one nude.

Na izložbenim prostorima, uz razgovore s proizvođačima i vinarima, moći će se kušati njihove proizvode i vina te razmijeniti iskustva u proizvodnji i pružanju ugostiteljskih usluga, a poznati chefovi, gosti eventa pripremati će svoje specijalitete, spremne za probanje i uživanje, uz razgovore koji opet mogu proširiti znanje i poboljšati ugostiteljsku uslugu.

Wine EnoGASTRO Vip Event u dalmaciji neće biti samo prilika da se od stručnjaka dozna i čuje mnoštvo korisnih informacija za bolje poslovanje i proizvodnju, nego i prilika za upoznavanje ljudi iz istih sektora, druženje i razmjenu korisnih informacija.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno