tommy cijene

Trgovački lanac Tommy  od prvog dana ožujka snizit će maloprodajne  cijene većega broja prehrambenih i neprehrambenih artikala u ključnim kategorijama roba, a cijelu kampanju provode pod nazivom „Režemo cijene“.

- Na taj način dajemo svoj aktivni doprinos povećanju kupovne moći naših kupaca kako bi ublažili negativne efekte inflatornih kretanja na kućne budžete potrošača.
Kao tržišni lider na jadranskoj obali i jedan od najznačajnijih hrvatskih trgovačkih lanaca, ponudit ćemo našim kupcima povoljnije cijene i prije obavezne primjene nižih stopa PDVa, jer želimo i ovom prigodom pokazati da su nam kupci i njihove potrebe najvažniji cilj poslovanja.

Radi se o atraktivnom paketu proizvoda iz osnovne potrošačke košarice koja obuhvaća voće i povrće, meso, ribu, jaja, jestiva ulja i masti, maslac i margarin, dječju hranu te higijenske uloške i tampone.

Nove i povoljnije cijene primjenjivat će se u cjelokupnoj prodajnoj mreži Tommy-ja u Hrvatskoj – vijest je pristigla iz ovog maloprodajnog lidera u Dalmaciji.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno