bozicno drvce

Unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji, božićnog ugođaja neće nedostajati ni u Solinu.

U predivnom ambijentu solinske Gradine, održava se ovogodišnji Advent ispunjen brojnim zabavnim i kulturnim programima za sve generacije koji će nas na najljepši način uvesti u blagdansko raspoloženje te iščekivanje Božića. Građani i posjetitelji Solina imat će priliku uživati u koncertima lokalnih bendova i DJ-eva, zabavnom programu za djecu te bogatoj i raznolikoj gastro ponudi na adventskim kućicama unutar Gradine. I ove godine organizirat će se doček Nove godine za najmlađe. Stoga odvojite malo vremena kako ne biste puno toga propustili.

Advent se otvara ovog petka, uz grupu Euforia s početkom u 20:00 sati, u subotu je na rasporedu Resident DJ, a već u nedjelju 12.12. prava adventska poslatica za sve Solinjane i njihove goste je koncert popularne grupe Dalmatino za kojeg vjerujemo da će napraviti pravi spektakl.

Adventski program traje do 2.1.2021. godine.

Pozivamo vas da dođete do solinske Gradine po malo zabave i veselja!

Za ulazak je potrebno predočiti COVID potvrdu (u elektronskom ili pisanom obliku), a za posjetitelje koji nemaju potvrdu, omogućeno je antigensko testiranje koje će se obavljati na ulazu po cijeni od 50 kuna.

Izvor : Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada