27.11.2021., Split - Pola Splita je   ostalo bez opskrbe elektricnom energijom. Iz Hepa kazu da je za nestanak strujevkriv kvar na prekidacu u trafostanici Sucidar.  (27.11.2021., Split - Pola Splita je   ostalo bez opskrbe elektricnom energijom. Iz H

Zbog kvara na trafostanici Sućidar u subotu navečer je bez električne energije neko vrijeme ostala jedna petina Splita u južnim dijelovima grada, među kojima i splitska bolnica na Firulama izvijestili su iz HEP-a Split.

'Bolnica na Firulama bila je bez električne struje oko 40-ak minut i to vrijeme je radila pomoću agregat. Nastojali smo prilikom popravke trafostanice da bolnica prva dobije struju i u tomu smo  uspjeli", rekao je Hini dežurni u HEP-u  Split.

Većina područja u gradu koja su ostale bez struje, počela su je dobivati oko dva sata nakon nestanka, rekao je dežurni u HEP-u.

Iz Ravnateljstva Civilne zaštite večeras su na Tweetu izvijestili da je tijekom nestanka struje  Županijski centar 112 Split primao veliki broj poziva građana, a jedan dio građana je ostao zaglavljen u liftovima zgrada.

Sve službe odmah su izašle na terenu, naveli su iz Ravnateljstva CZ.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada