hren

SLUČAJ ŽIVI ZID
Ministarstvo uprave još razmatra zahtjev za osnivanje nove stranke Jedina opcija koju bi umjesto trojca Živog zida protiv kojih se vodi istraga trebao voditi student Lovre Crvelin.

A to znači da će se danas na konstituirajućoj sjednici Sabora uz Ivana Vilibora Sinčića i novopečeni zastupnici Živog zida prijaviti pod imenom stranke s kojom su i išli na izbore, odnosno da Sinčić nije uspio zaštititi oko milijun kuna glavarine, koliko bi zastupnici trebali dobiti godišnje iz proračuna za svoj politički angažman.

Naime, vodeći ljudi Živog zida pokušali su u manje od mjesec dana tri puta osnovati stranku ne bi li spriječili da njihovi stranački oponenti preuzmu vođenje Živog zida, a s tim i stranačku blagajnu.

Prošlu su nedjelju, podsjetimo, htjeli u tajnosti održati osnivačku skupštinu nove stranke na čije su čelo instalirali studenta i osobu od svog povjerenja.

Ivan Pernar, supredsjednik Živog zida, poručio je novinarima da osnivanje stranke nije javna nego njihova interna stvar i da nema što o tome pričati. Svim su silama izbjegavali novinarima objasniti zašto osnivaju novu stranku kojoj bi dali ime po predizbornoj koaliciji.  Doduše, pokažu li se optužbe o falsificiranju službene dokumentacije točnima, trojac će imati većih briga od glavarine.

Izvor : Jutarnji.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij