gv

SAZVANA 3. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA KAŠTELA
Predsjednik Gradskog vijeća Ivan Udovičić sazvao je 3. sjednicu Gradskog vijeća Grada Kaštela koja će se održati u srijedu, 20. listopada u 11 sati u kino dvorani Sveti Juraj u Kaštel Sućurcu. Među točkama dnevnog reda koje će se naći pred vijećnicima jesu i informacije o tijeku projekta Aglomeracija Kaštela o kojima će izvijestiti predstavnik Vodovoda i kanalizacije Split.

Vijećnici će razmatrati prijedloge i izmjene Programa javnih potreba, od održavanja komunalne infrastrukture do potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvenoj zaštiti te o potrebama u predškolskom odgoju i u obrazovanju, kao i o potrebama u športu na području grada.

Ujedno će biti predstavljen Prijedlog odluke o jednokratnoj novčanoj pomoći za roditelje i udovice poginulih branitelja Domovinskog rata povodom Božića i to u iznosu od 500 kuna. Kao i Prijedlog odluke o jednokratnoj novčanoj pomoći za umirovljenike i nezaposlene povodom Božića koje bi bile u vidu poklon bona sa iznosom od 200, 150 ili 100 kuna ovisno o visini mirovine te za nezaposlene bon od 200 kuna u trgovinama Ribola i Tommy.

Bit će podneseno i izvješće rada komunalne tvrtke Zeleno i modro o kojem će govoriti direktor Alen Lučić te će pred vijećnicima biti i Prijedlog odluke o imenovanju ravnatelja Javne ustanove Športski objekti Kaštela.

Vijećnicima će biti i podneseno izvješće o radu gradonačelnika za polugodišnje razdoblje, odnosno od siječnja do lipnja ove godine.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada