Za srijedu, 21. srpnja sazvana je 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Kaštela koja će se održati sa početkom u 11 sati u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu uz 23 točke dnevnog reda.

Nakon Vijećničkih pitanja i prijedloga uslijediti će Izvješće o stanju u prostoru Grada Kaštela za razdoblje 2014. – 2019. te Izvješće o radu Javne ustanove Športski objekti Kaštela, Izvješće o radu Muzeja grada Kaštela, Izvješće o radu Gradske knjižnice Kaštela i Izvješće o radu Dječjeg vrtića "Kaštela" .
Nakon izvješća uslijediti će i razni prijedlozi novih odluka poput Prijedloga odluke o prijevozu putnika cestovnim turističkim vlakom na području Grada Kaštela, Prijedlog odluke o davanju gradskih prostora na privremeno korištenje. Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnih prostora Grada Kaštela itd.

Važna odluka koju očekuju mnogi roditelji je i  Prijedlog odluke o financiranju nabave radnih bilježnica za obvezne i izborne predmete za učenike osnovnih škola na području Grada Kaštela u školskoj godini 2021./2022. kao financijske pomoći roditeljima

Sjednica će se održati uz obvezno poštivanje propisanih epidemioloških mjera, a posebno dezinfekcije, nošenje zaštitne maske te poštivanje mjere udaljenosti među prisutnima.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada