hren

Iako je održavanje 25. sjednice Gradskog vijeća Kaštela bilo najavljeno za ovu srijedu, 16. prosinca, u kinu Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu, zbog nepovoljne epidemiološke situacije odlučeno je da se sjednica održi istog dana, ali elektroničkim putem.

Vijećnici će na ovoj sjednici odlučivati uglavnom o temama vezanim uz rebalans gradskog proračuna za ovu godinu pa su, uz izmjene proračuna, na dnevnom redu i  izmjene i dopune Programa građenja kao i izmjene i dopune Programa održavanja komunalne infrastrukture.
Izmjene će, ako vijećnici odluče, doživjeti i programi javnih potreba u društvenim djelatnostima, poput socijalne skrbi i zdravstvene zaštite, obrazovanja, kulture i sporta.
Predložene su i izmjene Programa javnih potreba u protupožarnoj i civilnoj zaštiti te Programa financiranja javnih potreba udruga građana, institucija, ustanova i vjerskih zajednica za 2020. godinu

Na dnevnom redu je i odlučivanje o Planu djelovanja u području prirodnih nepogoda za 2021. godinu, kao i još nekoliko drugih tema.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij