hren

Gradsko vijeće grada Kaštela svoju 24. Sjednicu održat će ovog utorka sa početkom u 11.30 sati u kinu Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu u uvjetima posebnih okolnosti uzrokovanih epidemijom Covid-a 19.

Na sjednici će se naći čak 28 točaka od kojih izdvajamo neke od najvažnijih...

Nakon uobičajenog aktualnog sata u kojem će vijećnici postavljati svoja pitanja, raspravljat će se o proračunu Grada Kaštela za slijedeći godinu. Uz temu proračuna uobičajeno su vezane teme na koje će se taj proračun i trošiti, tako će uslijediti prijedlozi i rasprave o ulaganjima u objekte i komunalu, zatim o javnim potrebama u socijalnoj skrbi i zdravstvu, predškolskom odgoju,obrazovanju, sportu, tehničkoj kulturi, kulturi te udrugama građana, ustanova, institucija i vjerskih zajednica.

Provest će se analiza stanja sustava civilne zaštite na području Grada Kaštela u 2020. godini kao i ćuti prijedlog plana razvoja sustava civilne zaštite na području Grada Kaštela, zatim prijedlog programa javnih potreba u protupožarnoj i civilnoj zaštiti Grada Kaštela za 2021. godinu. Između ostalog vijećnici će raspravljati o prijedlogu odluke o jednokratnoj novčanoj pomoći za roditelje i udovice poginulih branitelja Domovinskog rata te umirovljenika povodom Božića.

Uz ostale točke vijećnici će imati priliku raspravljati i o Izvješću o radu gradonačelnika za razdoblje siječanj – lipanj 2020. godine.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij