hren

BERKETOVI VIJEĆNICI SUZDRŽANI
Iako je predsjednik Odbora za imenovanja Mario Duvnjak izvijestio vijećnike kako je Odbor za imenovanja, u kojem djeluje i Meri Škopljanac Gagić s Berketove nezavisne liste, jednoglasno utvrdio članove i predsjednike pojedinih odbora i komisija, članovi su izabrani uz suzdržane glasove Berketovih vijećnika.

Naime Josip Berket iznio je njihovo nezadovoljstvo da se u komisije koje broje 7 članova, postavio po jedan predstavnik njihove liste i SDP-a, smatrajući da prema broju vijećnika Nezavisna lista treba participirati s dva člana. No, predsjednik Odbora Mario Duvnjak nije se s tim složio, napominjući da je HDZ u prošlom sazivu Vijeća, unatoč 11 vijećnika, sudjelovao u radu komisija s jednim članom


Josip Berket

- Jedan član je dovoljan za iznijeti mišljenje i stav liste, a svako mišljenje Odbor će razmatrati – zaključio je Duvnjak.

Na Duvnjakovu konstataciju da je Odbor jednoglasno donio prijedloge, Meri Škopljanac Gagić iz klupe je dobacivala: nismo, nismo... na što je Duvnjak ustvrdio da su na Odboru bili i članovi drugih stranaka koji mogu posvjedočiti o njegovoj tvrdnji. A da su članovi jednoglasno predloženi potvrdio je i SDP-ovac Filip Plećaš.

U Odbor za financije i proračun izabrani su: Joško Oštrić za predsjednike te članovi Marija Jurat, Sanja Viculin, Marinka Parčina i Alenka Rokov.

Komisiju za imena ulica i trgova čine: predsjednik Boško Džolić i članovi Petar Mustapić, Ante Botić, Anita Luketin, Mihovil Biočić, Ivan Kovač i Lada Bratinčević.

Članovi Komisije za predstavke i pritužbe su Anđa Mihaljević, Jadranka Matok Bosančić, Ivan Rančić i Dražen Đaković, a predsjednica je Antonija Baturina.

Predsjednik Komisije za dodjelu priznanja je Denis Ivanović, dok su članovi Joško Botić, Sandra Zokić, Veselko Andromak, Iva Barun, Marinko Kovačev i Marin Katić

Komisijom za međugradsku i međudržavnu suradnjupredsjedavat će Marijana Vulas, dok su članovi Anita Teskera, Branimir Matijaca, Meri Škopljanac Gagić i Ante Viculin

Ovu temu pogledajte u video prilogu sa početkom na 58:30...


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij