Gradonačelnik čestita izabranim članovima vijeća mjesnih odbora

REZULTATI IZBORA POSTALI KONAČNI
Gradsko izborno povjerenstvo nije noćas do ponoći zaprimilo ni jednu pritužbu na objavljene rezultate izbora za vijeća mjesnih odbora u Gradu Kaštela, čime su ti rezultati postali konačni.

Gradonačelnik Kaštela Josip Berket tim je povodom pohvalio Izborno povjerenstvo za dobro odrađeni posao oko organizacije i tijeka izbora, koji su se održali u nedjelju, 5.prosinca, u svim kaštelanskim mjesnim odborima.

Gradonačelnik Berket čestita svim izabranim članovima vijeća mjesnih odbora na dobivenom povjerenju građana, te naglašava kako iskreno vjeruje u dobru suradnju s novim vodstvom mjesnih odbora. – U interesu je novoizabranih članova vijeća mjesnih odbora da u neposrednom kontaktu s Gradskom upravom Kaštela ukazuju na potrebe i probleme svoga naselja kako bi se na što brži i učinkovitiji način rješavali, a sve radi boljitka mjesta u kojem žive – poručuje gradonačelnik Berket, naglašavajući kako će se zalagati za redovitu suradnju s mjesnim odborima.

Nakon što su rezultati postali konačni, slijedi konstituiranje vijeća mjesnih odbora, odnosno izbor predsjednika i zamjenika. Konstituirajuću sjednicu vijeća mjesnih odbora saziva gradonačelnik.

Izvor: Kastela.hr


IzdvojenoUvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2023. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.