hren

ZAJEDNO PROMIJENIMO KAŠTELA, POSTANIMO GRAD
Prigoda je i u vrijeme USKRSNIH blagdana da se pogledamo u ogledalo, između sebe, oko sebe i propitujemo da li ispunjavamo poslanje života, obveze koje u tome imamo i što trebamo uraditi za čovjeka, za građanina, dakako Kaštela.

Kad prođemo Gradom od Solina do Trogira, od Kozjaka i zaleđa do mora, vidimo i osjećamo da nije dobro. I to traje. Zato moramo mijenjati. Obnovimo duh čovjeka, moralne vrijednosti za održivost života, sloge i nade u bolji život, odnose među nama samima, za zdraviji život u našim Kaštilima. Zajedno pokrenimo svijest o potrebi mijenjanja nas samih.

ZAJEDNO PROMIJENIMO KAŠTELA. POSTANIMO GRAD.

Grad osmjeha razigrane djece u parkovima grada, na dječjim igralištima i vrtićima. Neka žamor u učionicama odražava radost i veselje življenja u Gradu, i nadu da njihovi roditelji, bake i djedovi misle na njih i ostavljaju im vrijednosti, i duhovne i materijalne. Neka ujutro majke mogu bezbrižno otići raditi ostavljajući bez brige svoju djecu u jaslicama.

Stvorimo uvjete poduzetnicima i gospodarstvenicima da svoje ideje i vizije ostvare za boljitak života svih građana Grada. Neka turisti sa našeg mora i Kozjaka, iz naših Kaštili pronesu svijetom glas o našem Gradu, o svih 7 Kaštili.

Više sporta i rekreacije će nam dati zdraviji život i podariti neke nove klince koji će trčati, skakati, plivati, igrati na sportskim terenima svijeta. Ostvarimo ekološke standarde življenja, života dostojnog Čovjeka i za Čovjeka. Pružimo svakom građaninu radost vode, čistog zraka prirode. Podijelimo radost života sa našim sugrađanima s posebnim potrebama, socijalnim potrebama, treće dobi, mladima,... brinimo se o njima.

Vratimo radost življenja u naš Grad, naša Kaštila. I neka naša nada za promjene, promjene održivosti života, duha i prirode Kaštili, koji smo mi sami, bude putokaz, obveza i odgovornost nove vlasti našeg Grad u ispunjenju te nade koju očekujemo zajedno, od nas kandidiranih, posebno od onih koji budu izabrani.

Dijelim tu nadu sa vama moji sugrađani i spreman sam preuzeti odgovornost da je zajedno ostvarimo. Dolazi novo vrijeme za Kaštila. Dolazi vrijeme promjena. Imamo mnogo toga uraditi i možemo. I hoćemo. Zajedno.
Ako budem ja taj koji će ostvariti nadu, bit ću sretan, ali i ako bude netko drugi i ostvari našu nadu, opet ću biti sa vama sretan.

  ŽELIM VAMA I VAŠIM OBITELJIMA
     SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS
        Vaš Anto Kovač, kandidat za gradonačelnika Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij