smece mala

KAŠTELANSKI SMEĆARI NE ODUSTAJU
Po tko zna koji put upozoravamo i upućujemo kritiku na bezobrazluk zvani „baci ispred tuđeg dvorišta bezbrižno i bez srama“. Ponovno je to slučaj na parkiralištu ispred Goška u Kaštel Gomilici i to ni manje ni više, nego kraj table „zabranjeno odlaganje glomaznog i građevinskog otpada“. 

Gospodo smećari, na mjestu gdje ste odložili glomazni otpad, nije tabla poziva za odlaganje. Glomazni otpad iz svoje kuće, možete uredno odvesti u reciklažno dvorište tvrtke Zeleno i modro na adresi Put Žabic 16, Rudine. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta je ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 12 do 18 sati, te četvrtkom, petkom i subotom od 8 do 14 sati.

Građani grada Kaštela imaju pravo na besplatno korištenje usluga reciklažnog dvorišta uz predočenje osobne iskaznice i računa poduzeća Zeleno i modro d.o.o. Evo i popisa otpada koji se može odložiti u reciklažnom dvorištu.

Ujedno, imate mogućnost naručiti kontejner za glomazni otpad, također potpuno besplatno putem online obrasca na http://zelenoimodro.hr/gospodarenje-otpadom/glomazni-otpad/ , na telefon 021/535-068 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Fascinantno je da je netko, s obzirom na količinu otpada, sve to dovezao autom ili kombijem i bez problema izbacio, pardon uredno poslagao, a da nije spriječen u tome, s obzirom da je u blizini nogometni klub, kafić i trgovina, gdje dnevno cirkulira veliki broj ljudi.

Gospodo smećari, tko bi se sada trebao pobrinuti za vaš glomazni otpad koji ste ostavili svima nama, s obzirom da se nalazi na javnoj površini. Izgovora nema za ovo odlaganje, kao i za svako sljedeće koje će se dogoditi na području grada, a da se s tim susrećemo često govori i podatak brojnih foto kritika koje smo uputili.

Foto: čitatelj


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno