malacka mala

Nakon što su u studenom uspješno odradili sve zadaće Opće planinarske škole s novim polaznicima, članovi HPD-a Malačka nisu stali s različitim aktivnostima pa se tako ovih dana na njihovom planinarskom domu održala planirana radna akcija uređenja doma i okoliša.

Njih tridesetak ovog se vikenda uhvatilo u koštac s obnovom stolova i klupa, mijenjanjem rasvjete u velikoj i maloj sali te u kuhinji i pri tome su sve plafonjere dobile novi sjaj.
Ovom prilikom očišćena je mala sala kao i donje te gornje spavaonice  i sanitarni čvorovi, a sve spavaonice dobile su prigodna imena prema okolnim vrhovima i pojedinim lokalitetima.

U okolišu doma podrezana su stabla, i različite biljke i nadodana im je prehrana. Očišćen je i zog za balote, s kojeg se prvenstveno uklonilo lišće.
Kako su planinari naveli na svojoj Facebook stranici otvorili su se radovi u oružarnici te se započelo s projektom uređenja sjeverne strane doma.

- Veliko hvala našim domarima Mari i Marku na fenomenalnom ručku i naravno dragi članovi hvala svima vama koji ste odvojili svoje slobodno vrijeme za dobrobit našeg društva – poručili su planinari. 

Foto: HPD Malačka


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada