covid testiranje

Nastavni zavod za javno zdravstvo od 16. studenog ima promijenjene cijene brzih testova na antigen virusa Sars-CoV-2 na svojim lokacija koje su dostupne za testiranje u Vukovarskoj ulici u Splitu i zračnoj luci na Resniku. No, iznos koji treba platiti za antigensko testiranje je trenutno najjeftinije za zaposlene u javnom i privatnom sektoru.

Naime, cijena testiranja na antigen virusa Sars-CoV-2 je sa 150 kuna, snižena na 100 kuna, dok zaposleni u javnom i privatnom sektoru za tu uslugu trebaju izdvojiti 50 kuna.

Iz NZJZ napominju ukoliko želite R-1 na firmu potrebno ga je zatražiti odmah prilikom plaćanja na blagajni, ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  odmah po izvršenom plaćanju putem webpay-a. Uplate se vrše na račun Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ, Privredna banka: IBAN:HR3823400091100180529, SWIFT:PBZGHR2X, poziv na broj – upisati Vaš OIB. Ako ste testiranje platili prije dolaska na testiranje mole da sa sobom ponesete dokaz o uplati.

Sve osobe zaposlene u javnom ili u privatnom sektoru mogu se testirati na SARS-CoV-2 u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo SDŽ na lokacijama Vukovarska 46, Split u vremenu od 6 do 19 sati od ponedjeljka do petka, subotom od 7 do 15 sati i u Zračnoj luci Split u vremenu od 6 do 17 sati od ponedjeljka do subote, nedjeljom od 8 do 16 sati.

- Cijena testiranja je 50,00 kn uz predočenje potvrde poslodavca/dokaza o zaposlenju. Testiranje je moguće platiti gotovinom te debitnim i kreditnim karticama na blagajnama neposredno prije testiranja. Za uslugu testiranja klijentu će biti odmah ispostavljen račun radi podnošenja zahtjeva za refundacije poslodavcu. U Ispostavama Nastavnog zavoda testiranje je moguće platiti gotovinom, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom (dokaz o uplati potrebno je predočiti prije testiranja) – stoji na stranici NZJZ.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij