vukovar plakat

Gradska knjižnica Kaštela produžila je rok za sudjelovanje na  likovnom natječaj za izradu plakata na temu Domovinskog rata pod naslovom „DOMOFEST Mjesto sjećanja: Vukovar – Škabrnja – Kaštela“, a novi rok je 12. Studenog ove godine.

Kao što smo već pisali na natječaj za najbolji likovni rad na navedenu temu mogu se javiti djeca i maldi u dobi od 5 do 18 godina s područja Kaštela i susjednih gradova i općina (dječji vrtići, osnovne i srednje škole, pojedinci).

Pojedinačni i grupni likovni radovi inspirirani Domovinskim ratom (mjesta nastradala u Domovinskom ratu, osobe i događaji iz Domovinskog rata i ostalo) u formi plakata šalju se poštom na adresu: Gradska knjižnica Kaštela (Za natječaj “DOMOFEST”), Trg palih za domovinu 1, 21212 Kaštel Sućurac ili se mogu osobno donijeti u jedan od odjela Gradske knjižnice Kaštela.

Likovne radove potrebno je poslati i u .jpg formatu (skenirani ili kvalitetno fotografirani)  na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zajedno s osobnim podatcima.

Na poleđini svakog likovnog rada potrebno je napisati: naslov rada, ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja i broj telefona/mobitela, dok je na posebnom papiru uz radove potrebno priložiti: naslov rada, ime i prezime, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj mobitela autora/roditelja/mentora i e-mail adresu te obvezno navesti dječji vrtić, odnosno razred i naziv osnovne ili srednje škole koju dijete polazi, kao i ime i prezime učitelja/nastavnika/mentora i broj mobitela uz potpisanu suglasnost/privolu roditelja/zakonskog skrbnika/mentora čime se daje privola za sudjelovanje djece u natječaju.. Sve navedene podatke potrebno je poslati i na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Stručno povjerenstvo odabrat će od svih prispjelih radova 20 najboljih likovnih radova, a isti će biti objavljeni na Facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela zajedno s podacima o autorima i njihovim mentorima.

Potom će svi zainteresirani moći glasati za 20 najboljih radova, a na temelju onog rada koji dobije najviše Vaših glasova, odnosno oznaka „sviđa mi se“ bit će izrađen plakat za "1. DOMOFEST – festival domoljubnih pjesama" te će autor istog osvojiti glavnu nagradu.

Autori 20 najboljih radova i njihovi mentori bit će nagrađeni besplatnim jednogodišnjim članstvom u GKK i priznanjima, odnosno zahvalnicama, dok će autoru odabranog rada na temelju kojeg će biti tiskan plakat za prvi „DOMOFEST“ biti dodijeljena glavna nagrada i priznanje.

Najbolji likovni radovi pristigli na natječaj bit će izloženi na izložbi u atriju odjela GKK u Kaštel Sućurcu tijekom prosinca,


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada