mala

Povodom osvajanja 3. mjesta na svjetskom prvenstvu u big game ribolovu u talijanskoj Pesari, gradonačelnik Denis Ivanović i njegova zamjenica Jadranka Matok Bosančić primili su predstavnike sportsko-ribolovnog kluba Giričić, javili su iz Gradske uprave.

Borislav i Josip Taraš te Gordon i Bepo Svalina upoznali su gradske čelnike s nedavnim uspjesima članova svog kluba. Brončani Kaštelani izborili su se za medalju između 16 međunarodnih ekipa, a na moru su proveli dva dana.

- Ponosan sam što su se u našem gradu zaredale medalje u svim sportovima među kojima je i sportsko - ribolovni klub Giričić. Najmanje što možemo je pružiti vam podršku jer su i vaši ronioci doprinijeli čišćenju mora i podmorja nakon požara na brodovima u Marini Kaštela. Hvala vam na tome i kao naš mali znak pažnje, dodjeljujemo vam 5 tisuća kuna zbog iznimnog sportskog uspjeha – kazao je gradonačelnik Ivanović, a čestitkama se pridružila i njegova zamjenica Jadranka Matok Bosančić.

No, nije samo bronca iz big gamea jedini uspjeh ovih vrijednih sportaša. Na 6. državnom prvenstvu u lovu na veliku ribu koje je održano početkom listopada, osvojili su 2. mjesto. Također 2. mjesto proteklog vikenda osvojio je član kluba Josip Taraš na državnom prvenstvu za U-16 i U-21 štapom sa obale.

Osim jednog velikog natjecanja koje ih očekuje u travnju, članovi sportsko-ribolovnog kluba Giričić najavljuju osnivanje škole ribarenja za djecu kako bi se i najmlađi Kaštelani okušali u ovoj zanimljivoj sportskoj disciplini.

Foto: Grad Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada