hren

zrinski

POSTANI GLAZBAR/ICA!
Želiš naučiti svirati puhački instrument, postati član orkestra i nastupati pred publikom u zemlji i inozemstvu, a Istovremeno se zabaviti, steći nove prijatelje i putovati? Upiši "Glazbarsku školu" HGD "Zrinski" Donja Kaštela - puhačkog orkestra sa 170 godina dugom tradicijom!

Upisati se mogu polaznici za flautu, klarinet, saksofon, trubu, trombon te ostale puhačke instrumente, a svim upisanim polaznicima HGD Zrinski besplatno osigurava instrument.

Sviranjem puhačkih instrumenata gradi se samopouzdanje, trenira se disanje kroz vježbu i igru, podiže se adrenalin i oslobađa se stres, treniraju se dijafragma i mišići prsnog koša, poboljšavaju se fine motoričke sposobnosti, podržana je emocionalna ravnoteža te se razvijaju se socijalne vještine kroz društvene kontakte i zabavu, poručuju iz društva.

Prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice dostupne na www.hgd-zrinski.hr ,  putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te putem Facebook i Instagram profila HGD Zrinski

Prijaviti se možete do petka, 29.10.2021 ili do popunjena ograničenog broja slobodnih mjesta.

Početak tečaja je u studenom 2021. Godine.
Tečaj je besplatan za sve polaznike koji plaćaju simboličnu članarinu.

Ta sve dodatne upite možete se javiti na broj 097 744 81 91.

Ukoliko već svirate neki od puhačkih instrumenta ili udaraljki, možete se direktno priključit orkestru.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij