hren

policija2

Tijekom protekla 24 sata na području PUSD, policijski službenici zabilježili su, između ostalog, prijetnju, prijevaru, tešku krađu, tri krađe i dva požara. Isto tako, u Kaštelima je zabilježeno jedno sumnjičenje za krađu

- Policijski službenici PP Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je tijekom kolovoza u dva navrata iz poduzeća na području Kaštela tuđio građevinski materijal u vrijednosti od oko 60 tisuća kuna. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađa, protiv njega će se podnijet kaznena prijava nadležnom državnom dvjetništvu.

U zadnja 24 sata na području koje pokriva policija Splitsko-dalmatinske županije evidentirano je devet prometnih nesreća od kojih sedam s materijalnom štetom. Tri osobe su lakše ozlijeđene.

Kako bi smanjili broj prometnih nesreća policijski službenici ovog će vikenda provoditi pojačani nadzor prometa na cestama, u cilju povećanja razine sigurnosti. Naglasak će biti na kršenju propisa o ograničenju brzine kretanja uz alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa na svim sjedalima i zaštitne kacige na motociklima uz pojavu distrakcija u cestovnom prometu (odvlačenje pažnje od prometne situacije, npr. korištenje mobitela).

- Sve sudionike u prometu pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu. Posebno apeliramo na sve vozače da svojim ponašanjem dodatno ne ugrožavaju najrizičnije skupine u cestovnom prometu - vozače mopeda i motocikala, pješake i vozače bicikla.
Prilikom sudjelovanja u prometu pazite na sebe i druge – poručuju policajci.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij