hren

NOVI DEKAN KAŠTELANSKOG DEKANATA JE DON IVAN DELIĆ IZ SUĆURAČKE ŽUPE
Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić objavio je dekrete o razrješenjima i imenovanjima dijecezanskih svećenika koji djeluju na području Splitsko-makarske nadbiskupije. Time su razriješeni dužnosti u kaštelanskim župama don Ante Čotić iz župe Kaštel Gomilica i don Stanko Kačunić iz župe Kaštel Kambelovac. Novim dekanom Kaštelanskoga dekanata imenovan je don Ivan Delić, župnik u Kaštel Sućurcu.

Nakon sedam godina službe, župnik Župe sv. Jeronima Kaštel Gomilica i dekan Kaštelanskog dekanata, don Ante Čotić, razriješen je tih službi i imenovan je župnikom Župe Gospe od Otoka i Upraviteljem Prasvetišta Gospe od Otoka u Solinu, kao i dekanom Solinskoga denakata. Novim župnikom te župe imenovan je don Carlos Taborda, dosadašnji župnik Župe sv. Petra Muć Gornji.

Župnik Župe sv. Mihovila ark. Kaštel Kambelovac don Stanka Kačunića nakon godinu dana službe odlazi u Župu sv. Nikole biskupa u Otriću selo Struge u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U kambelovsku župu dolazi don Ivan Čotić dosadašnji župnik Župe sv. Andrije ap. na Sućidru.

Dekreti za dijecezanske svećenike stupaju na snagu 16. kolovoza.

Ostala razrješenja i imenovanja možete pogledati OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij