hren

U centar Kaštel Kambelovca posljednjih dana stigao je bager te radnici s bušilicama svakodnevno već određeno vrijeme tijekom prijepodneva izvode radovi kako bi obavili poslove saniranja porta. Naime, Grad Kaštela pokrenuo je sanaciju kako bi se uredio porat koji je već duže vrijeme u lošem stanju, a za petnaest dana, poslovi bi trebali biti privedeni kraju.

- Radi se sanacija obalnog zida dužine 12 metara. Vrijednost radova je 140 tisuća kuna bez PDV-a. Radovi će trajati oko petnaest dana – odgovorili su kratko iz Grada.

Iako Grad nastoji poboljšati kvalitetu života stanovnika, a u ovom slučaju svih onih koji koriste porat, postavlja se pitanje, koje je upućeno i nama u redakciju, je li bilo nužno krenuti s rekonstrukcijom porta na početku turističke sezone, bez obzira što je riječ o poslovima od javne važnosti.

Podsjetimo i prošlo ljeto širi centar Kaštel Kambelovca su zadesili radovi u sred turističke sezone kada su se obavljali poslovi na kanalizaciji, gdje je jedina ulica koja vodi prema staroj kaštelanskoj cesti, odnosno jedini izlaz iz mjesta, bila zatvorena gotovo devet mjeseci kada su poslove obavljali Vodovod i kanalizacija.

Na svu sreću ovdje je riječ o radovima koji će trajati svega pola mjeseca, pa okolnim stanarima i njihovim gostima ne preostaje ništa drugo, do li malo strpljenja do završetka radova.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij