hren

Što da rade i kako da se zabave te budu aktivna djeca kojima je završila školska godina, a za odlazak na  more i kupanje moraju čekati „sudjelovanje“ roditelja? Sjediti u kući, gledati TV, igrati igrice? Da to ne bude tako, već da im se omoguće različite aktivnosti u kojima će i tjelesno i umno graditi sebe, ali i odnose s drugima, brinu se udruge i društva, a jedni od njih su i DVD Mladost u Kaštel Sućurcu.

Vatrogastvo u Kaštelima ima dugogodišnju tradiciju i određeno mjesto u društvu. Kroz dobrovoljna vatrogasna društva prošle su generacije i generacije mladih, a svako od tri kaštelanska društva u svom programu ima i poseban rad s vatrogasnim podmlatkom. Od predškolaca do osnovaca, pri čemu ih ujedno pripremaju i za vatrogasna natjecanja.

Natjecanja, zbog cijele situacije s pandemijom, sada su stavljena na čekanje, no rad s djecom i mladima nije na čekanju pa tako u DVD-u Mladost od ovog utorka, 29. lipnja, nastavljaju s vježbanjem s najmlađima, svojim vatrogasnim podmlatkom u dobi od 6 do 12 godina.

Iako je u ovo vježbanje uključen već postojeći vatrogasni podmladak Mladosti, vrata ovog DVD-a uvijek su otvorena i za druge zainteresirane.

- Djeca koja imaju želju pridružiti se, uvijek su dobrodošla - napisali su na svojoj facebook stranici sućurački vatrogasci.

Za sve one koji nastavljaju vježbanje, ali i ponekog novog člana, odnosno njihove roditelje koji žele dodatne informacije, na raspolaganju su voditelji, kojima se možete javiti putem telefona, a oni će vam odgovoriti na sva pitanja koja vas zanimaju: 091 529 6428 – Ivana Borozan, 095 393 2030 – Filip Perković i 091 925 0736 – Bruno Jurić.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij