hren

Nataša Jukić i Željana Smoje okupili su ovog petka u Novom parku u Kaštel Lukšiću brojnu djecu koja su uživala u hladovini a ponajviše u radionicama i pričaonicama koje su za njih organizirane u sklopu dječjeg dijela programa Lovestock festivala.

Početak programa pripao je Nataši koja je čitala terapeutsku slikovnicu Gospodin Iz i gospođica Po, nastavili su uz crtanje svojih omiljenih likova iz bajki i superjunaka te radionicom Skockaj priču kroz koju su djeca uz pomoć didaktičkih kocki slagali svoje priče i dozvolili mašti da raste i buja. Kroz cijelo to vrijeme djeca su strpljivo čekala u redu kako bi im omiljene crteže Željana na lica prenijela kistom.

Nastavak dječjeg dijela programa festivala je u subotu u 10 sati u lukšićkom Novom parku kada će za njih nastupiti djeca iz Škole glume Kaštelanskog kazališta, a poslije predstave očekuju ih zanimljive radionice uz Željanu i Natašu.

Koncertni dio programa za one nešto starije počinje večeras točno u 21 sat uz kanađanku Ellen Taylor te dva benda The Bite i Mooncage. Ulaz je otvoren od 20 sati.

Besplatan ulaz na sve koncerte i radionice omogućili su vam Grad Kaštela, CEMEX, Turistička zajednica grada Kaštela, hotel Kastel, Rock Pork, Red Lion Pub, Nehaj 2 i Udruga dalmatinskih pivara.

 

Foto: PGK


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij