hren

Temeljem ROADPOL-ovog plana aktivnosti za 2021.godine na području država članica održati će se pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga, pa tako i na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske od 7 sati,  19. lipnja do 7 sati, 20. lipnja bit će provedena 24-satna akcija nadzora alkohola i droga u cestovnom prometu na odabranim lokacijama u prometu.

Provođenje nadzora predviđeno je na način da se odredi što je veći broj promjenjivih lokacija, u čiji se odabir kao i prethodnih godina mogu uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima.

Prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora alkohola i droga u cestovnom prometu“,  građani mogu dostaviti do 15. lipnja putem:

  • elektroničke pošte  na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i
  • putem telefasa, broj 021/307-399. 

Svi pristigli prijedlozi građana bit će analizirani, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne za akciju nadzora brzine kretanja vozila.

Podsjećamo, alkohol i droga u cestovnom prometu  i dalje je jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti stanje sigurnosti prometa na cestama.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij