hren

Chakula! Event pod nazivom The Art of Pitch ili Kako izraditi Pitch deck vaše ideje i kako je prezentirati održan je u dvorcu Rušinac u Kaštel Lukšiću u petak, 28. svibnja 2021.. Interaktivno predavanje održao je Armando Matijević iz SplitX-a, a organizirano je u sklopu 3ANGLE akceleratorskog programa kojeg provodi IRI Centar iz Kaštela kroz INTERREG ADRION CCI4TOURISM projekt. 3ANGLE akceleratorski program za digitalno prepričavanje je program poticanje dionika iz kulturnih i kreativnih industrija za jačanje digitalnih vještina i razvoj novih proizvoda i usluga u području održivog poslovanja u digitalnom dobu i turizmu.

Predavanje je bilo besplatno za korisnike, a iako primarno namijenjeno kreativcima iz kulturnih i kreativnih industrija pobudilo je velik interes kod šire publike. Armando Matijević je kroz priču o legendarnoj nesretnoj ljubavi između kaštelanskih Miljenka i Dobrile naglasio važnost izazivanja emocija prilikom prezentiranja svojih ideja, proizvoda i usluga. Objasnio je važnost dobre pripreme te kako se verbalnom i neverbalnom komunikacijom može jako puno toga reći. Svaki susret može biti prilika za pitchanje ili pokušaj prodaje svoje ideje zahvaljujući dobroj prezentaciji.

Sudionici su imali priliku i sami se okušati u pitchanju svojih ideja i proizvoda pred prisutnima kroz vježbu pitchanja tijekom simulacije kratke vožnje dizalom. Nakon zanimljivog predavanja prisutni su iskoristili vrijeme za umrežavanje u ugodnom proljetnom ambijentu dvorca Rušinac.

INTERREG ADRION CCI4TOURISM projekt tj. projekt Kulturne i kreativne industrije u turizmu nastao je u suradnji devet partnerskih organizacija iz šest zemalja: Italije, Grčke, Slovenije, BiH, Srbije i Hrvatske. Nositelj projekta je Technopolis, Znanstveni i tehnološki park iz Italije, a partneri iz Hrvatske su Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) i IRI Centar iz Kaštela. Vrijednost projekta je €1.797.623,20, od čega ERDF i IPA fondovi sufinanciraju €1.527.979,72.

Više informacija o projektu i 3ANGLE akceleratorskom programu dostupno je na stranicama www.3angle.org, https://cci4tourism.adrioninterreg.eu/ kao i na Facebooku 3angle.org i CCI4Tourism.

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij