hren

Dječji vrtić Kaštela objavio je rezultate upisa djece za pedagošku godinu 2021/22, prema kojima je u jedan od programa DV Kaštela upisano više od160 djece. Roditelji, koji nisu zadovoljni rezultatima upisa mogu podnijeti prigovor najkasnije do 2. lipnja ove godine.

Najviše djece upisano je u program 6-satnog jutarnjeg boravka, a najmanje u 10-satni boravak, dok je najveći broj prijavljene djece ostao neupisan u program jaslica.
Roditelji ili skrbnici djece koja su odlukom DV Kaštela upisana u neki od programa, u razdoblju od 14. do 21. lipnja, dužni su se javiti odgojitelju skupine u vrtiću u koju je dijete upisano te preuzeti Ugovor kao i uputnicu za sistematski pregled. Jedan primjerak potpisanog ugovora, roditelji ili skrbnici moraju vratiti najkasnije do 30. lipnja.

Eventualni prigovor se, u roku osam dana, odnosno do 2. lipnja, podnosi Upravnom vijeću DV Kaštela putem aplikacije e-upisi na web adresi www.dv-kastela.hr

Više o rokovima i potrebnim radnjama vezanim uz prigovor, ugovor i sistematski pregled, možete vidjeti OVDJE

Kako zbog zaštite osobnih podataka javno nisu objavljena imena upisane i neupisane djece, zainteresirani o rezultatima upisa mogu doznati putem evidencijskog broja na REZULTATI UPISA


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij