hren

Dane s povoljnim vremenskim prilikama mnogi iskoriste za boravak u prirodi Kozjaka, ali i u parkovima i na igralištima u južnim dijelovima Kaštela. Opuštajuća atmosfera, igra djece, uređeni uvjeti... trebalo bi biti u opisu vremena provedenog u nekoj od zelenih oaza, ali ako je suditi prema poruci koju smo dobili od jedne naše čitateljice, igra na dječjem igralištu može donijeti i dozu zabrinotosti.

- Često sam s djecom na igralištu istočno od hotela Palace, odnosno uz plažu Miljenko i Dobrila. Djeca se zabave, igraju s loptom, spuštaju niz tobogan... ali ove subote ostali smo neugodno iznenađeni činjenicom da sa stupa na  istočnoj strani vile Nike, koja se rekonstruira, visi elektro kabel do samog igrališta. Ne znamo je li kabel pod naponom ili ne, ali nije ugodno tu boraviti i ne osjećamo se sigurno – napisala nam je mlada mama.

Ovom prilikom apeliramo na nadležne da provjere o kakvom se kabelu radi te da isti ukone kako bi se svi koji pristignu naigralište, mogli opustiti i zabaviti s mogućnostima koje im taj prostor pruža u drugačijim okolnostima.

Foto: čitatelj

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij