hren

U SPLITSKO-DALMATINSKOJ ŽUPANIJI
Većina učenika, koji su zadnje vrijeme pratili nastavu po modelu C, odnosno online, na takav način pratit će je i dalje, do 7. svibnja, izvijestio je Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije. Naime, odluka za organiziranje nastave koja je donesena 8. travnja ove godine za područje županije produljuje se u izmijenjenome obliku na razdoblje od dodatnih tjedan dana, odnosno od 3. do 7. svibnja.

U školi učenici nižih razreda osnovne i završnih razreda srednje škole

- Ističemo kako zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održavanje nastave za učenike osnovnih i srednjih škola te studente Sveučilišta u Splitu provodit će se po modelu C, osim učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola, učenika završnih razreda srednjih škola te maturante gdje će se nastava održavati po modelu A odnosno neposredno u školi.
Također, dozvoljeno je održavanje praktične nastave u školskim objektima.

Molimo vas da se pridržavate svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u slučaju promjene epidemiološke situacije te eventualne nove upute za organiziranje nastave bit ćete na vrijeme obaviješteni – stoji u informaciji iz Stožera.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij