hren

Čestitke povodom Uskrsa građanima Hrvatske koji ga slave, uputili su predsjednik države Zoran Milanović, premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković, kardinal Josip Bozanić te drugi brojni dužnosnici, a posebne čestitke građanima Kaštela upućene su od čelnika Grada, predstavnika pojedinih udruga, institucija, ustanova i političkih stranaka. U nastavku donosimo čestitke pristigle na adresu Portala grada Kaštela.

- Drage Kaštelanke i Kaštelani, pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, koji nas uči da se spremnije suočimo sa svakodnevnicom. Uskrs je vrijeme kada slavimo nadu u svijet zajedništva, ljubavi i razumijevanja među ljudima. Neka nam bude poticaj da činimo dobro drugima, iskreno se pridržavajući temeljnih kršćanskih vrednota, dajući tako svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima. Ovog Uskrsa želimo vam, najviše zdravlja, mira i optimizma, da ne izgubite nadu i čvrstu vjeru u bolju, sretniju, zdraviju i ljepšu budućnost.

Želimo da u vašim srcima zavlada duh radosti, da blagdane provedete u toplini svojih domova te da odgovornim ponašanjem čuvate vlastito zdravlje i zdravlje svojih najmilijih. Svima koji slaveći iščekuju Kristovo uskrsnuće, u ime Grada Kaštela i svoje osobno, želimo sretan, radostan i blagoslovljen Uskrs – u ime Grada i Gradskog vijeća sugrađanima su čestitali gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović te predsjednik Gradskog vijeća Ivan Udovičić-

- Uskrs je blagdan vjere i nade, pobjede života nad smrću i pobjede dobra nad zlim.
U prigodi Uskrsa prisjetimo se naših poginulih, nestalih i umrlih branitelja i svih onih koji se danas osjećaju usamljeno. Ne zaboravimo ih, niti njihove obitelji u našim uskrsnim molitvama.
Sretan Uskrs svim članovima udruge, kaštelanskim braniteljima i svim Kaštelankama i Kaštelanima – zaželjeli su iz Udruge hrvatskih ratnih veterana grada Kaštela na čelu s predsjednikom Zlatkom Topićem.

- Svim vjernicima upućujemo iskrene čestitke povodom Uskrsa sa željom da ga proslavite u miru i radosti obiteljskog zajedništva te s optimizmom i nadom. Ovog dana sjetimo se i svih onih koji su nesebično gradili Domovinu, uz najveće žrtve, zbog kojih svi možemo slaviti miran i blagoslovljen Uskrs.
Drage sugrađanke i sugrađani želimo vam radostan Uskrs, ispunjen Božjim mirom u srcu – poručili su članovi dragovoljačko-braniteljske udruge Stina pradidova.

- Ovaj blagdan prilika je da se svi podsjetimo da je Isus za nas podnio žrtvu, šaljući nam poruku o potrebi praštanja, tolerancije, strpljivosti i upornosti. Isus je svojom mukom i smrću, a potom svojim uskrsnućem svima nama otvorio vrata vječnog života. Danas posebno slavimo taj vječni život. Svim vjernicima sretan Uskrs i neka ga provedu u zadovoljstvu i miru – poželjeli su kaštelanski HDZ-ovci.

- HSLS Kaštela Kaštelankama i Kaštelanima upućuje čestitku u povodu uskršnjih blagdana.
Uskrs je najveći kršćanski blagdan, koji nam treba biti poticaj u življenju svakodnevice i odnosu prema bližnjima, pri čemu trebamo voditi računa o ljudskim i kršćanskim vrednotama.
Želimo vam da ovaj blagdan provedete u krugu svojih obitelji i prijatelja, u zdravlju i punog srca. Sretan vam i veseo Uskrs – čestitka je HSLS-a  Kaštela i predsjednika Darija Kurtovića.

- Slaveći Isusovo uskrsnuće, razmišljajmo i o temeljnim ljudskim i kršćanskim vrijednostima te u isto vrijeme slavimo i život te pobjedu nad smrću. Ovo je dan kada učvršćujemo vjeru i ljubav prema bližnjima, sa željom da Kristovo uskrsnuće svim ljudima donese snažnu poruku vjere u trajnu pobjedu ljubavi, mira i dobra. Svim ljudima dobre volje nek je sretan Uskrs – napisao je u poruci Ante Komljen u svoje osobno ime te u ime kaštelanskih HSP-ovaca.

Čestitke s Uskrsnim porukama vjere, mira i ljubavi, čitateljima Portala uputili su Gradska knjižnica Kaštela,  volonteri te djelatnici udruge Sveti Jeronim, učenici i djelatnici škole Bijaći s ravnateljicom Jadrankom Šošić, Udruga umirovljenika i starijih osoba iz Kaštel Sućurca, košarkaški klub Kaštela i drugi.

Da Uskrs svi provedete u krugu svojih najmilijih, sretni, zdravi i zadovoljni, ovom prilikom želi vam i redakcija Portala grada Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij