hren

CEMEX ODABRAO I NAGRADIO NAJBOLJE VOZAČE I TVRTKE U 2020. GODINI
Između više od 220 vozača kamiona iz 47 tvrtki partnera i ugovornih prijevoznika za prijevoz cementa, betona i agregata, CEMEX je i ove godine odabrao i nagradio najbolje vozače i tvrtke u 2020. godini.

Više od 220 vozača kamiona tvrtki partnera svakodnevno provede gotovo cijeli radni dan na cesti, a među njima je najsigurnijim vozačem prijevozu cementa proglašen Vinko Barač iz prijevozničke tvrtke Marko Tešija. Titulu najsigurnijeg vozača u prijevozu betona odnio je Stipe Miličević iz tvrtke Gruda. Najboljom tvrtkom u diviziji cementa proglašena je tvrtka Autoprijevoznik Mario Punda, dok je titulu najbolje u diviziji betona ponio Obrt za prijevoz, usluge i trgovinu Majetić.

CEMEX-ovi partneri prijevoznici su u 2020. godini prešli više od 8,2 milijuna kilometara, od toga su vozila Obrta za prijevoz, usluge i trgovinu Majetić prešla više od 115.000 kilometara, kako bi dostavila CEMEX-ove proizvode do kupaca. Vozeći sigurno i pridržavajući se svih posebnih pravila i mjera donesenih uslijed posebnih okolnosti pod kojima se odvijao prijevoz proizvoda u 2020. godini, Vinko Barač je prešao 46.500 kilometara, pri tome prevezavši gotovo 8.900 tona cementa, dok je Stipe Miličević svojom miješalicom za prijevoz betona prevezao više od 3.600 m3 betona.

U ime CEMEX-a Hrvatska dobitnicima su nagrade uručili Alen Voloder, direktor lanca opskrbe, Ivan Novokmet, voditelj transporta, Fabjan Ruščić, voditelj zaštite na radu te Ivan Ivanović, voditelj prodaje materijala. Samoj dodjeli je prisustvovao i predstavnik Službe za sigurnost cestovnog prometa PU Splitsko-dalmatinske, Perica Orešković, koji je predstavio županijske rezultate iz područja sigurnosti na prometnicama.

„Naši vozači i partneri koji svoj cijeli radni dan provode na cesti zaista su savjesni i odgovorni vozači i ljudi. Iako smo se prošle godine morali prilagoditi novim načinima otpreme i dostave materijala kao i novim načinima komunikacije kako bi zaštitili zdravlje i sigurnost svih naših partnera, zahvaljujući njima poslovanje se odvijalo neometano i svi naši materijali su stigli na svoje odredište sigurno i na vrijeme“, rekao je Alen Voloder, direktor lanca opskrbe prilikom dodjele nagrada.

„Vrijeme koje provodimo na cesti i velika vozila kojima upravljamo pred nas stavljaju odgovornost da stalno budemo primjeri sigurne vožnje, a CEMEX kao partner zaista brine o tome da se poštuje svaki aspekt sigurnosti, za našu zaštitu i zaštitu svih sudionika u prometu.  Obuke sigurne vožnje pripremile su nas za brojne nepredvidive situacije i naučile kako se ponašati u njima. Našim partnerima u CEMEX-u možemo samo zahvaliti na trudu koji ulažu u ovo važno područje,“ rekao je Stipe Miličević u ime nagrađenih vozača.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij