hren

Kroz mjesec ožujak u prostorijama udruge Sveti Jeronim u Kaštel Gomilici u sklopu programa Aktivna i kvalitetna starost održat će se besplatni tečaj fotografije kroz koji će polaznici proći osnove fotografije i naučiti koristiti mobilni aparat za izradu fotografija. Na tečaju će moći sudjelovati svega 15 zainteresiranih zbog epidemiološkim mjera koje su na snazi, s toga se prethodno potrebno prijaviti.

Radionice počinju, 8. ožujka od 9.30 do 11 sati i održavat će se kroz cijeli mjesec, ponedjeljkom i srijedom, odnosno pet dana po dva školska sata. Riječ je o besplatnom tečaju fotografije, koje će voditi fotoreporter Veljko Martinović.

Osim teorije, radit će se i na praktičan način uz mnoštvo primjera na vlastitim i profesionalnim fotografijama. Teme su osnove fotografije, analogna i digitalna fotografija, kutovi snimanja i udaljenost, svjetlo i kompozicija te završna obrada i prezentacija. Za sudjelovanje u radionici potrebno je imati mobilni aparat s kamerom te dobru volju za naučiti nešto novo. Ujedno, organizatori napominju da se za sudjelovanje na tečaju potrebno prijaviti koordinatorici Bernardi Janković u udrugu Sveti Jeronim putem telefona na  021/495-961, mobitela 095/900-9507ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dodajmo i kako će, odabrani uspješni radovi biti izloženi na skupnoj Izložbi fotografija polaznika iz Splita, Kaštela i Solina tijekom mjeseca svibnja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij