hren

Osim odluke o raspodjeli sredstava za programe i projekte iz kulture, Grad Kaštela i gradonačelnik Denis Ivanović, donijeli su i odluku o raspodjeli financijskih potpora za programe i projekte iz djelatnosti tehničke kulture i sporta te djelovanja udruga građana, ustanova i vjerskih zajednica, za što je osigurano oko 1,13 milijuna kuna.

Dva najviša iznosa bit će dodijeljena dvjema župama i to Župnom uredu Bezgrešnog začeće blažene Djevice Marije u Kaštel Štafiliću, koji će za potrebe građevinsko-obrtničkih radova na župnim uredima u Štafiliću i Resniku dobiti 247.976,80 kuna te župi Sv. Mihovila arkanđela u Kaštel Kambelovcu iznos od 160.000 kuna za kupovinu zemljišta za pastoralne potrebe župe.

Judo klubu Dalmacijacement pripast će potpora od 150.000 kuna za obnovu sportske dvorane kluba, a SAU Putalj dobit će 147.770 kuna za obnovu prostorija udruge u staroj školi u Sućurcu. Grad će potporom pomoći i urološku udrugu Split za fotodinamsku dijagnostiku tumora mokraćnog mjehura i to s 100.000 kuna.

Ostalim udrugama i ustanovama potpore će biti dodijeljene prema POPISU.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij