hren

JEDAN OD OSNIVAČA DVD-a MLADOST
U srijedu je stigla tužna vijest za vatrogasnu zajednicu, ali i brojne građane Kaštela jer ih je zauvijek napustio vatrogasni časnik Tonći Kompara, jedan od osnivača DVD-a Mladost iz Kaštel Sućurca. Posljednji ispraćaj bit će u četvrtak,  25. svibnja u 11 sati na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu uz sve vatrogasne počasti.

Svoj vatrogasni put Komapara je započeo prije 50 godina, tijekom kojih je, kao dobrovoljni vatrogasac, bio jedan od deset osnivača društva,  bio je aktivni i operativni član, natjecatelj DVD-a Mladost te vatrogasni časnik. 

Nositelj je brojnih nagrada i priznanja vatrogasne zajednice, između ostalog, srebrne i brončane medalje HVZ Splitsko-dalmatinske županije. Osim Tonća, vatrogastvu je posvećena i cijela njegova obitelj, supruga Ilonka i sin Romeo te nevjesta kao dobrovoljni vatrogasci, dok je kćer Tanja profesionalni vatrogasac.

Tonćev život prekinula je bolest, a o njegovoj smrti tijekom kasnog poslijepodneva obavijestili su javnost iz DVD-a Mladost.

- Otiša je naš barba Tonći, u 70. godini života zauvijek je sklopio svoje umorne oči - s tugom su objavili njegovi prijatelji vatrogasci.

Posljednji pozdrav Tonću, a obitelji Kompara iskrenu sućut izražava i redakcija Portala grada Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij