hren

I DALJE RADI URED GDJE MOŽETE DOBITI INFORMACIJE O DINAMICI POSLOVA
Nakon što je Vodovod i kanalizacija objavio poziv građanima da podnesu zahtjeve za priključenje na vodovodnu i kanalizacijsku mrežu, službenicima u njihovim uredima i  drugim ustanovama gdje izdaju potrebnu dokumentaciju ne prestaju pozivi građana koji traže neke dodatne informacije i upravo zato ovih su dana iz VIK-a objavili dodatne informacije o podnošenju zahtjeva.

- Zahtjeve za priključenje što skorije trebaju dostavit  građani kojima su uručene obavijesti s pozivom na priključenje, građani na području obuhvata aglomeracije, ali prema dinamici radova koju ViK redovito objavljuje na službenoj internet stranici Internet stranici, na društvenim mrežama i u medijima te  građani koji ne žive u Hrvatskoj ili iz drugih razloga nisu u mogućnosti zaprimiti obavijest, a vlasnici su nekretnine koja se nalazi na području radova u tijeku.
Svi ostali građani koji trenutno nisu u obuhvatu radova i kojima nisu dostavljene obavijesti s pozivom na priključenje, za podnošenje Zahtjeva za priključenje trebaju pratiti obavijesti o dinamici radova.

Uz Zahtjev za priključak građani moraju dostaviti građevinsku dozvolu ili uvjerenje iz katastra da je građevina izgrađena prije 15.02.1968.godine ili potvrdu o predanom zahtjevu za legalizaciju i geodetskim/arhitektonskim snimkom objekta (fotokopija); preris katastarskog plana; vlasnički list ili drugi dokaz o posjedovanju nekretnine (rješenje o nasljeđivanju, i sl.); fotokopiju jednog računa za vodu i OIB te kontakt broj tel/mob osobe za zastupanje.
Zahtjev se može dostaviti osobno radnim danom od 08 do 13 sat ili putem pošte na adresu: Vodovod i kanalizacija, Hercegovačka 8, 21 000 Split – stoji u novoj obavijesti iz VIK-a.

Dakle, zahtjeve što prije trebaju predati oni koji objekte imaju u ulicama u kojima su u tijeku radovi ili su primili službene obavijesti, dok svi ostali zahtjeve trebaju podnijeti kada radovi na kanalizaciji i vodoopskrbi „stignu“ na područje gdje se njihovi objekti nalaze.

A određene podatke o tome kada su radovi planirani na određenom  području, zainteresirani mogu dobiti svakog četvrtka u vremenu od 10 do 12 sati, u prizemlju zgrade stare Kemijske škole, do Gradske uprave u Kaštel Sućurcu, gdje u navedeno vrijeme dežura službenik Vodovoda i kanalizacije.

Zahtjev za priključak možete preuzeti OVDJE


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij