hren

Sutra, 13. veljače 2021. od 10 do 14 sati na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske provest će se akcija u prometu „Faktori rizika“ u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanje ukupne razine sigurnosti u prometu.

Tijekom akcije prvenstveno će se zahvaćati prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnih pojaseva u vozilu i zaštitne kacige na motociklima,  te nepropisne uporaba mobitela tijekom upravljanja vozilom.

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija tijekom cijelog ovog vikenda nastavlja s poduzimanjem pojačanih  aktivnosti nadzora cestovnog prometa usmjerenih na sprječavanje i sankcioniranje  najtežih prometnih  prekršaja

Policija poziva sve  sudionike u prometu  na oprez i poštivanje prometnih propisa,  kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij