hren

ŠKOLE SU OBJAVILE RASPORED
U petak je i službeno objavljeno kako će svi učenici viših razreda osnovnih škola Splitsko-dalmatinske županije u ponedjeljak, 1. veljače u školu na nastavu, te kako navode iz županijskog Stožera, ova odluka vrijedi narednih 15 dana. Kaštelanske osnovne škole na svojim službenim stranicama objavile su detalje o početku nastave.

U OŠ kneza Mislava u Kaštel Sućurcu nastava će se odvijati u dvije smjene s tim da će učenici 5. i 7. razreda u jutarnjoj smjeni na nastavu u 7. 30 sati, a učenici 1. i 3. razreda u 8 sati. U popodnevnoj smjeni učenici 6. i 8. razreda će na nastavu u 13.30 sati, a učenici 2. i 4. razreda u 14 sati. Prijevoz učenika je organiziran po dolasku u školu u 7 i 7.30 sati te u 13 i 13. 30 sati i povratku iz škole, ujedno iz škole napominju da su učenici dužni u autobusu nositi masku.

U OŠ kneza Trpimira u Kaštel Gomilici nastava će se odvijati po redovnom rasporedu kojeg su učenici dobili na početku prvog polugodišta. Smjena A je sljedeći tjedan jutro, a smjena B poslijepodne. Prijevoz učenika biti će po standardnom rasporedu. Razredi će biti u istim učionicama kao i u prvom polugodištu, osim ako im razrednici nisu drugačije javili.

U Kaštel Lukšiću u OŠ Ostrog nastava će se odvijati u dvije smjene te je od ponedjeljka smjena A ujutro, a B poslijepodne.

U OŠ prof. Filipa Lukasa u Kaštel Starom nastava će se održavati prema sljedećem rasporedu, smjena A – niži razredi od 1. do 4. razreda će na nastavu u 7. 30 sati, a viši od 5. do 8. razreda u 8. 15 sati, dok će u smjeni B za niže razrede nastava početi u 13.30 sati, a za više razrede  u 14.15 sati. Za učenike putnike bit će  organiziran prijevoz po ustaljenom rasporedu vožnje. Iz škole poručuju da će razredi biti u istim učionicama kao i u prvom polugodištu.

U OŠ Bijaći u Kaštel Novom, kao i u ostalim školama, sukladno odluci Stožera civilne zaštite Splitsko - dalmatinske županije i Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastava će se u razdoblju od 1. veljače 2021. do 15. veljače 2021. za učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole izvoditi u školi  prema model A, u skladu sa svim epidemiološkim preporukama.

I dok će se nastava u osnovnim školama izvoditi po modelu „A“, nastava po modelu „C” odnosno na daljinu, odvijat će se u srednjim školama  od 1. do 3. razreda na području Splitsko-dalmatinske županije. Svim učenicima srednjih škola koji obavljaju stručnu praksu, kao i učenicima umjetničkih škola dozvoljeno je održavanje stručne prakse po modelu „A”, poručuju iz županijskog Stožera.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij