hren

NATJEČAJ ZA NAVEDENA RADNA MJESTA OTVOREN JE DO 25. SIJEČNJA
Tvrtka za gospodarenje otpadom Regionalni centar čistog okoliša iz Splita objavila je oglase za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme, uz probni rok od šest mjeseci, za radna mjesta voditelja odnosa s javnošću te dva pomoćnika voditelja Odjela za provedbu projekta, a rok za prijavu je do 25. siječnja ove godine.

Kako se navodi u natječaju, za obavljanje poslova voditelja odnosa s javnošću, koji uključuje odnose s klijentima, medijima i slično, uvjet je visoka stručna sprema, odnosi s javnošću ili drugi odgovarajući društveni smjer, najmanje pet godina radnog iskustva na sličnim poslovima i vozačka dozvola B kategorije, kao i niz potrebnih vještina i kompetencija koji su mogu pronaći na internet stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na portalu MojPosao.

Za posao pomoćnika 2 voditelja Odjela za provedbu projekta potrebna je također visoka stručna sprema, diplomirani inženjer građevinarstva ili magistar inženjer građevinarstva, najmanje pet godina radnog iskustva kao ovlašteni inženjer ili voditelj radova, a osim suradnje s projektantima, konzultantima i izvođačima, u opisu radnog mjesta je i nadzor njihovog rada, pregled isporučene dokumentacije, materijala i opreme, praćenje realizacije projekta, sastavljanje izvješća... Napredno znanje rada na računalu, kreativnost, sposobnost kvalitetnog rada i u visokozahtjevnim situacijama, učinkovitost i samostalnost u rješavanju problema tek su neke od vještina traženih i za ovo radno mjesto.

Gotovo isti uvjeti traže se i za Pomoćnika 3 voditelja Odjela za provedbu projekta, za kojeg je potrebna visoka stručna sprema – diplomirani inženjer strojarstva ili magistar inženjer strojarstva, a prednost je smjer industrijsko inženjerstvo i menadžment, također uz najmanje pet godina radnog iskustva kao ovlašteni inženjer ili voditelj radova.

Podnositelji prijave, kako se navodi u oglasu, dužni su dostaviti motivacijsko pismo s osobnim podacima i nazivom radnog mjesta za koje se prijavljuju kao i detaljan opis motivacije za rad na tom mjestu, životopis, dokaz o državljanstvu, stečenoj stručnoj spremi i ukupnom radnom iskustvu, odnosno stažu, kao i uvjerenja o položenom stručnom ispitu te onog nadležnog suda da se protiv njih ne vodi kazneni postupak.

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj omotnici na adresu Regionalni centar čistog okoliša d.o.o., Vukovarska 148b, Split, s naznakom „Povjerenstvo za provedbu oglasnog postupka - prijava- ne otvaraj“, a prijave kandidata koji ne dostave svu traženu dokumentaciju neće biti ni razmatrane.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij