hren

Najradosniji blagdan u godini, Božić, kao i ulazak u novu godinu, prilika je da, jedni drugima poželimo dobre želje, a neke od njih, upućene građanima Kaštela,  stigle su i na adresu Portala.

- Poštovane sugrađanke i sugrađani, upućujemo vam čestitke povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana. Neka dani pred vama budu ispunjeni mirom, zadovoljstvom, zdravljem i srećom. Proslavite ovaj veliki blagdan sa svojim najbližima ali bez velikih okupljanja kako biste zaštitili svoje i njihovo zdravlje. Ovo svečano i radosno ozračje božićnih blagdana neka ispuni vaše dane i obiteljske domove zajedništvom, međusobnim poštovanjem i ljubavlju. Uz božićnu poruku koja nas upućuje na skromnost i dobrotu, potaknimo sebe i druge da prema bližnjima budemo bolji, a prema bolesnima i napuštenima pravedniji i solidarniji, posebno u ovim uvjetima pandemije.
Uz želju da ove blagdane sretno provedete u krugu svojih najmilijih, a da vam nadolazeća godina bude ispunjena zdravljem, osobnim zadovoljstvom i uspjehom, želimo vam blagoslovljen Božić i sretnu 2021. godinu – čestitka je Grada Kaštela i Gradskog vijeća koju su potpisali gradonačelnik Denis Ivanović i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Udovičić.

- Članovima Udruge hrvatskih ratnih veterana, svim braniteljima i članovima njihovih obitelji, obiteljima poginulih, umrlih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, svim Kaštelankama i Kaštelanima, povodom najradosnijeg kršćanskog blagdana, sretan i blagoslovljen Božić uz najljepše želje da ovaj veliki blagdan provedete u miru, zdravlju i blagostanju sa svojim najmilijima, a posebno da se svi zajedno sjetimo svih onih koji su u potrebi, koji su napušteni, bolesni ili ih pritišću svakojake životne nesreće – stoji u božićnoj poruci UHRV Kaštela i njenog predsjednika Ivana Bazine.

- Dragi sugrađani, ove godine blagdan Božića slavimo u posebnim okolnostima, a novu godinu dočekujemo s neizvjesnošću. I zato je pravo vrijeme da potaknemo i sebe i druge da budemo bolji, skromniji i djelujemo u zajedništvu. Neka radost Isusovog rođenja naša srca ispuni toplinom, ljubavi i mirom, a naredna godina neka nam donese nove životne pobjede i radost – poručili su članovi dragovoljačko-braniteljske udruge Stina pradidova.

- Sretne praznike i uspješnu novu 2021. godinu – sugrađanima su zaželjeli i članovi Udruge antifašista i antifašističkih boraca Kaštela.

- Božić je blagdan koji donosi radost i mir, to je vrijeme obiteljskog okupljanja, darivanja, novih početaka i nadanja. Neka vam ovaj Božić i cijela naredna godina budu u ozračju zajedništva, mira, ljubavi i praštanja. Sretan i blagoslovljen Božić i zdravu i uspješnu 2021. godinu Kaštelankama i Kaštelanima, kao i svim ljudima dobre volje – poželji su članovi HSP-a Kaštela na čelu s predsjednikom Antom Komljenom.

- Drage Kaštelanke, dragi Kaštelani, cijenjeni sugrađani,  u povodu ovog velikog kršćanskog blagdana vama i vašim obiteljima iskreno i od srca želimo da pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama i da ih u zajedništvu dobrom voljom i razumijevanjem učinimo što boljima i sretnijima. Čestit Božić  te sretnu i uspješnu novu 2021. godinu – napisao je Dario Kurtović, u svoje i u ime članova HSLS-a Kaštela.

Male poruke s velikim željama za sretan i blagoslovljen Božić te nadolazeću 2021. godinu svojim sugrađanima poželjeli su i djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Kaštela, djelatnici i korisnici centra Mir u Rudinama, Turistička zajednica Kaštela te osnovna škola Bijaći, a njihovim željama pridružuje se i redakcija Portala grada Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij